Decizie de ultima ora a lui Messi! S-a despartit de omul care l-a ajutat cel mai mult in ultimii ani: "Asa face un capitan"

Decizie de ultima ora a lui Messi! S-a despartit de omul care l-a ajutat cel mai mult in ultimii ani: "Asa face un capitan"

Leo Messi a luat o decizie importanta in urma cu patru ani.

Messi a decis sa renunte la nutritionistul sau din Italia, pe care il vizita regulat in ultimii 4 ani. Argentinianul a decis ca este momentul sa aiba incredere in oamenii angajati de Barcelona si a intrerupt contratul cu celebrul Poser, din orasul italian Salice.

Messi a inceput sa mearga la Poser intr-o perioada in care vomita des pe teren si avea probleme cu accidentarile. Sfaturile nutritionistului l-au ajutat pe Messi sa dea randament mai bun si sa ramana la un nivel ridicat in aceasta perioada.

Acum Messi a decis ca e momentul sa isi asume rolul de capitan si sa le ofere incredere specialistilor de la Barcelona, scrie AS.

Ultima vizita a lui Messi la Poser a fost inaintea Cupei Mondiale din Rusia, cand Argentina a fost eliminata in optimi de Franta.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Transporturilor: Operatorul privat al cărui tren a provocat accidentul de la Fetești nu va mai putea funcţiona
BRAT
Modifică setările cookies