Spania

"Dacă vor să continue, vor continua". FC Barcelona continuă asaltul pe piața de transferuri: obiectivele clubului 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Martie 2022, 14:55
Data actualizarii: Miercuri 23 Martie 2022, 15:04

Înțelegerea dintre fundașul de 23 de ani și catalani expiră în 2023, iar oficialii de pe Camp Nou se află în discuții cu reprezentanții jucătorului pentru a încerca să găsească o varianta pentru a ajunge la o înțelegere. 

Uruguayanul are unul dintre cele mai mici salarii de la FC Barcelona și își dorește o mărire susbstanțială, mai ales că are oferte importante și din partea anumitor formații din Premier League. 

Ajuns în 2018 pentru 1,7 milioane de euro de la Boston River la FC Barcelona B, catalanii au mai primit oferte de 20 de milioane de euro pentru fundaș acum doi ani, însă le-au refuzat. 

Rafa Yuste, vicepreședintele sportiv al catalanilor, este optimit cu privire la reînoirea contractelor lui Araujo și Gavi, în ciuda problemelor financiare cu care se confrunta clubul.

"Lucrăm la maximum ca să nu rezolvăm aceste probleme. Jucătorii sunt fericiți aici, iar asta face ca negocierile să fie mai ușoare. Pe aceeași idee, Joan Laporta a declarat acum câteva săptămâni: 'Dacă vor să continue, vor continua'", a declarat oficialul. 

  • 30 iunie 2023 este data la care expiră actualul contract al lui Araujo
  • 40 de milioane de euro este cota de piață a fundașului de la Barcelona, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies