Cum reușește Antonio Rudiger să joace în perioada Ramadanului: „Nu beau nimic, nu mănânc nimic, fac totul ca la carte!”

Antonio Rudiger Ramadan Real Madrid Spania Antonio Rudiger
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Aprilie 2023, 17:54
Data actualizarii: Luni 10 Aprilie 2023, 17:55

Fundașul central al Realului a mărturisit cum depășește perioada Ramadanului.

Antonio Rudiger (30 ani) a mărturisit că respectă Ramadanul cu strictețe. Chiar dacă mănâncă abia după ce soarele apune, jucătorul lui Carlo Ancelotti (63 ani) a precizat că acest lucru nu reprezintă un impediment pentru evoluția sa din teren.

Ramadanul nu este o problemă pentru Antonio Rudiger 

„Ramadanul nu este o problemă pentru mine, m-am obişnuit. Nu beau nimic, nu mănânc nimic, fac totul ca la carte. Nu este uşor, te antrenezi, îţi bati capul şi ajungi acolo. Mentalul puternic este unul dintre principalele mele calităţi, aşa că până la urmă, să ţin Ramadanul nu este o problemă pentru mine”, a declarat Antonio Rudiger pentru Marca

De asemenea, fundașul central a dezvăluit că în acest proces este ajutat de nutriționist, ale cărui sfaturi sunt esențiale. 

„Discut cu nutriţionistul, este cel mai important. Să ştii ce să mănânci, cât să bei. Dacă vorbesc cu Pintus, îmi va spune să alerg şi îl voi asculta, aşa că e mai bine să vorbesc cu nutriţionistul”, a mai spus Rudiger. 

Sosit vara trecută pe Santiago Bernabeu, liber de contract după ce și-a încheiat aventura la Chelsea, Antonio Rudiger a câștigat deja trofee: Campionatul Mondial al Cluburilor și Supercupa Europei. 

În sferturile UEFA Champions League, Real Madrid o va înfrunta pe Chelsea, fosta echipă stoperului german, pe 12 și 18 aprilie, de la 22:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!