Cristiano Ronaldo Real Madrid Spania

"Cum m-a facut Messi cel mai bun jucator din lume!" Declaratia neasteptata facuta de Cristiano Ronaldo despre starul de la Barca

Castigator al Balonului de Aur pentru a treia oara in cariera, Cristiano Ronaldo a explicat ce si cine il motiveaza sa fie cel mai bun din lume.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Ianuarie 2015, 11:12
Data actualizarii: Miercuri 21 Ianuarie 2015, 11:12

Fara Messi, nici Cristiano Ronaldo nu ar fi acelasi. O spune portughezul intr-un interviu pentru France Football.

"Va spun sincer, Neuer si Messi puteau fi castigatori la fel de legitimi in cursa pentru Balonul de Aur. Neuer a facut un sezon fantastic, iar Messi a inceput anul mai greu, dar a facut o treaba buna la Mondial. Cred ca este justificata victoria mea"

"Cred ca si Messi este o parte din motivatia mea. Sunt jucatori care te fac sa fii mai bun, sa cresti. Messi are 4 Baloane de Aur, eu am trei. Nu cred ca sunt un lider mondial in fotbal acum, nu pot sa definesc exact ce sunt. Cred ca fiecare jucator, pe teren, este un lider, fiecare cu rolul sau."

"Sunt norocos si am mintea limpede. Acum trebuie sa uit de acest Balon de Aur si sa muncesc. Daca joc an dupa an cate 60 de meciuri pe sezon, o fac pentru ca imi pasa. Ma odihnesc bine, mananc bine. Chiar si in aceste aspecte caut perfectiunea. Daca nu faci asta, nu poti tine ritmul"

"In acest moment, incerc sa-mi lucrez lovitura de stang, modul cum accelerez si loviturile libere. Este un exercitiu la care nu am mai avut succes in ultima perioada. Stiu ca imi va reveni. Trebuie sa fii indeajuns de umil sa intelegi ca nu poti face nimic fara munca. Munca ma ghideaza pe mine", a declarat Cristiano Ronaldo pentru France Football.

Modifică setările cookies