Cristiano Ronaldo al nassr Sergio Busquets Spania

Cristiano Ronaldo, coleg cu un rival de la FC Barcelona la Al Nassr? Anunțul presei iberice despre planul arabilor 

Al-Nassr încearcă să-l convingă pe Cristiano Ronaldo (37 de ani) să semneze cu o ofertă fabuloasă, greu de refuzat pentru starul portughez.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 09:13
Data actualizarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 09:14

Arabii au un plan măreț pentru anul viitor și, pe lângă starul portughez, intenționează să mai aducă două nume mari din fotbal, pe Sergio Ramos, dar și pe Sergio Busquets.

Mundo Deportivo anunță cu Arabia Saudită intenționează să obțină organizarea Campionatului Mondial din 2030, motiv pentru care a început investițiile masive în campionatul intern pentru o promovare mai bună a acestuia. 

Potrivit aceleiași surse, oficialii de la Al-Nassr ar fi făcut o ofertă impresionantă pentru căpitanul catalanilor, al cărui contract expiră la finalul sezonului, fără să ofere detalii financiare. 

Cristiano Ronaldo, contract fabulos cu Al-Nassr

Dacă va semna cu Al-Nassr, Cristiano Ronaldo (37 de ani) va avea un contract fabulos, fără precedent în fotbal.

Contractul său este valabil până în 2030 și include inclusiv funcția de ”ambasador” al Cupei Mondiale din 2030, pe care Arabia Saudită vrea s-o găzduiască alături de Grecia și Egipt.

Arabii vor să se bazeze pe imaginea lui Ronaldo pentru a obține organizarea competiției. Pentru asta, Ronaldo ar putea primi 1,3 miliarde de euro dacă va semna contractul pe care Al-Nassr i l-a oferit, notează Daily Mail.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!