Cristiano Ronaldo Al-Nassr Real Madrid Campionate externe

Veste excelentă pentru Cristiano Ronaldo! Poate fi coleg la Al-Nassr cu un fost coechipier de la Real Madrid

Al-Nassr încearcă să-l convingă pe Cristiano Ronaldo (37 de ani) să semneze cu o ofertă fabuloasă, greu de refuzat pentru starul portughez.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Decembrie 2022, 14:18
Data actualizarii: Joi 29 Decembrie 2022, 14:18

S-a zvonit că și N'Golo Kante ar fi pe lista celor de la Al-Nassr, dar acum a apărut o altă variantă. Ronaldo ar putea fi coleg la gruparea saudită cu un fost coechipier de la Real Madrid.

Este vorba despre Sergio Ramos (36 de ani), care va deveni liber de contract în vara anului 2023, când îi va expira contractul cu PSG, unde are un salariu de șase milioane de euro pe sezon, scrie Cabine Desportiva.

Ramos a bifat 21 de meciuri pentru PSG în acest sezon și momentan nu există vești legate de o posibilă prelungire a contractului cu gruparea pariziană.

Sergio Ramos și Cristiano Ronaldo au fost colegi la Real Madrid între 2009 și 2018, timp în care au câștigat patru Ligi ale Campionilor.

Președintele lui Al Nassr: "Cele mai multe știri despre Cristiano Ronaldo sunt minciuni"

Deși directorul sportiv al lui Al Nassr, Marcelo Salazar, a declarat în urmă cu două zile că negocierile pentru transferul lui Ronaldo au "o importanță enormă" și nu a exclus posibilitatea unei mutări, președintele Musli Al-Muammar susține că cele mai multe știri despre Ronaldo sunt false.

"Știrile despre Ronaldo nu sunt corecte, iar cele mai multe dintre ele din presa spaniolă sunt minciuni", a spus Musli Al-Muammar, președintele lui Al Nassr, citat de Daily Mail.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!