Costel Galca, inlocuit la Espanyol de un antrenor sosit din Premier League. Pe cine au numit milionarii chinezi si unde poate ajunge romanul

Costel Galca, inlocuit la Espanyol de un antrenor sosit din Premier League. Pe cine au numit milionarii chinezi si unde poate ajunge romanul

"Toata Romania vede Romania" - UEFA EURO 2016 se vede in DIRECT la ProTV

Espanyol Barcelona are un nou antrenor incepand de ieri seara. Noii patroni chinezi ai clubului catalan l-au prezentat pe Quique Sanchez Flores drept noul tehnician al echipei.

In varsta de 51 de ani, Quique Sanchez Flores a sosit de la Watford, echipa cu care s-a clasat pe locul 13 in sezonul recent incheiat al Premier League. Acesta a semnat un contract valabil pana in 2019, urmand sa ocupe astfel banca tehnica pe care in sezonul trecut a stat Costel Galca.

Quique Sanchez Flores a mai antrenat in Spania Getafe, Valencia si Atletico Madrid. Cu ultima dintre acestea, tehnicianul a castigat UEFA Europa League in 2010.

Tot pe locul 13, insa in La Liga, a incheiat si Costel Galca cu Espanyol in sezonul trecut.

Galca, intre Spania si Israel

Aventura lui Costel Galca in Spania se poate incheiat, desi acesta isi doreste sa ramana in Peninsula Iberica. Pentru moment, ofertele din fotbalul spaniol nu sunt concrete, desi s-a vorbit despre un interes al lui Real Zaragoza pentru el.

O varianta pentru tehnicianul roman este insa Israelul, acolo unde este dorit cu insistenta de Maccabi Tel Aviv.

Maccabi, care a pierdut titlul in sezonul trecut in fata lui Hapoel Be'er Sheva, echipa lui Ovidiu Hoban, l-a ofertat deja pe Galca.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies