Footbal Leaks | SOC! Contractul lui Messi a ajuns pe internet! Ce salariu COLOSAL primeste starul argentinian din aceasta vara! Barca i-a fixat clauza BETON

Footbal Leaks | SOC! Contractul lui Messi a ajuns pe internet! Ce salariu COLOSAL primeste starul argentinian din aceasta vara! Barca i-a fixat clauza BETON

Leo Messi nu are niciun motiv sa paraseasca Barcelona. E cel mai bun jucator din lume si e platit pe masura!

Messi e afectat si el de "Footbal Leaks", organizatia care publica pe internet contractele jucatorilor mari. Acum contractul lui Messi a devenit public prin intermediul publicatiei spaniole ARA, care anunta ca detinatorul Balonului de Aur are clauza de reziliere de 250 de milioane de euro, potrivit contractului semnat in 2014. Messi si-a prelungit pana in 2018 pentru un salariu anual de 23 de milioane de euro, dar suma va ruca pana la 40 de milioane de euro incepand cu vara lui 2016.

Mai mult, daca Barcelona va dori sa-l vanda pe Messi in aceasta vara, clubul catalan va trebui sa-i plateasca atacantului un bonus de 20 de milioane de euro. Daca il vinde in 2017, Barcelona va trebui sa-i achite lui Messi 10 milioane de euro.

Contractul e publicat intr-o perioada in care Barcelona incearca sa prelungeasca intelegerile cu celebrul MSN, cea mai tare tripleta de atac din istoria clubului. Messi, Neymar si Suarez vor castiga impreuna 100 de milioane de euro, daca vor accepta noile contracte din partea clubului, anunta Marca. 

Citeste si:Leo Messi
VIDEO PROTVPLUS.RO

OMS consideră puţin probabil ca pandemia de Covid-19 să se încheie anul acesta
BRAT

Modifică setările cookies