Coincidente incredibile Neymar-Dembele: acelasi minut la accidentare, acelasi adversar, numar pe tricou, pozitie in teren si luni de indisponibilitate

Ousmane Dembele Barcelona Neymar Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Septembrie 2017, 14:07
Data actualizarii: Marti 19 Septembrie 2017, 14:33

Jurnalistii catalani incearca sa il incurajeze pe Ernesto Valverde - chair daca s-a accidentat grav la ultimul meci, Dembele poate fi noul Neymar pentru Barcelona.

Jurnalistii catalani au gasit mai multe coincidente stranii intre accidentarea lui Dembele si cea suferita de Neymar, in 2014.

Ambii jucatori au suferit accidentari in minutul 24, adversara era aceeasi echipa (Getafe), iar scorul era la fel (0-0).

Ca si Dembele, si Neymar era proaspat venit la club. Ambii jucau cu numarul 11 pe tricou si acopereau aceeasi zona in teren (flancul stang al atacului).

Mai mult, dupa controale amanuntite, Neymar a aflat atunci ca va fi indisponibil pentru o perioada de pana la patru luni. Numai ca recuperarea a decurs neasteptat de bine, asa ca brazilianul s-a intors pe teren dupa doar o luna.

Dembele, operat azi la Helsinki

Ousmane Dembele, care a suferit o ruptura de tendon la meciul de sambata cu Getafe, va fi operat astazi, urmand sa lipseasca de pe teren 4 luni.

Interventia chirugicala va avea loc la o clinica din Helsinki, Finlanda.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!