Marti 19 Septembrie 2017, 13:19

LIGA 1, 2017: Timisoara a facut 12 ORE cu autocarul pentru deplasarea la Ploiesti! "La noapte ne intoarcem la Timisoara, in weekend plecam la Iasi"

Clubul ACS Poli Timisoara e atat de sarac incat biletele de avion low-cost sunt considerate un lux. Asta in conditiile in care exista bilete Timisoara-Bucuresti, dus intors, chiar si sub 50 de euro.

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Echipa care le-a batut pe Dinamo si CFR in acest inceput de sezon are parte de un tratament absolut incredibil.

Deplasarea la Ploiesti, pentru meciul din aceasta seara cu FC Voluntari, a fost facuta cu autocarul, in 12 ore.

"Nu se poate asa ceva! N-ar fi nicio problema daca nu luam doua, trei luni salariul. Chiar n-ar fi. Dar nu se poate ca dupa ce am plecat la Dinamo cu autocarul, si ne-am plans de drum, acum sa facem 12 ore pe drum pentru meciul cu Voluntari."

"Legea asta a sportului nu poate fi aplicata si la Timisoara? Ca doar e lege. Macar pentru transport sa avem resurse, daca nu putem fi la zi cu salariile."

"La noapte ne intoarcem la Timisoara, iar facem drumul asta, si in weekend mergem la Iasi."

"Se intampla lucruri incredibile, ANAF Timis ne-au luat din conturi toti banii, ne-au luat banii pentru salarii.", a spus Ionut Popa la PRO X.

Situatia este complet absurda, si nu vorbeste numai despre problemele financiare, dar si despre lipsa de organizare din partea conducerii.

Un bilet de avion Timisoara - Bucuresti, dus-intors, poate fi gasit chiar si la preturi de sub 50 de euro, daca este luat din timp. Asta inseamna 1500 de euro pentru o delegatie de 30 de persoane. Zborul dureaza o ora.

Programul etapei a 11-a:

Marti:
Voluntari - Timisoara
Sepsi - Craiova

Miercuri:
Botosani - Poli Iasi
Dinamo - Chiajna

Joi
Viitorul - Juventus
Gaz Metan - Astra
CFR Cluj - FCSBRomânia cade în fiecare an examenul la capitolul educaţie. Lecția predată de Finlanda
BRAT