Ezequiel Garay Real Madrid Valencia Spania

Ce job are acum fostul star al lui Real Madrid. ”Mi-am îndeplinit visul”

Fotbalistul abia ce s-a retras în această vară.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Septembrie 2021, 09:13
Data actualizarii: Miercuri 22 Septembrie 2021, 09:16

Ezequiel Garay, fundașul argentinian care a făcut carieră în fotbalul european la Real Madrid, Benfica, Zenit sau Valencia, a anunțat cu ce se va ocupa după retragerea din activitate. Va deveni dezvoltator imobiliar, mai exact va construi locuințe de lux în Valencia, acolo unde a evoluat ultima dată, scrie As.

Proiectul lui Garay se numește ”Los Altos Argentinos” și va fi chiar lângă reședința fotbalistului, foarte aproape de terenurile de antrenament ale Valenciei. ”Vă prezint noua mea etapă din viață. Un proiect important pentru care deja muncesc de doi ani cu mare entuziasm. Cu toții avem câte un vis în viață și astăzi pot să spun că mi-am îndeplinit visul”, a scris argentinianul pe Instagram.

Garay, primul fotbalist din La Liga testat pozitiv cu Covid-19

În martie 2020, apărătorul Valenciei a contactat coronavirusul, devenind astfel primul jucător din campionatul Spaniei testat pozitiv. Era deja accidentat și a cerut clubului Valencia să fie lăsat liber pentru a nu ocupa inutil locul altui jucător. În luna iulie a acestui an și-a anunțat retragerea din fotbal.

Foto: Instagram

Modifică setările cookies