Spania

Blatter a fost sunat in aceasta noapte! Decizia luata de Barcelona dupa ce FIFA i-a interzis dreptul la transferuri pentru un an

►FIGHT NIGHT! Mai Multa Actiune! "Bombardierul" Pascu vs "Spartanul" Izidor, sambata de la 21:00 pe Sport.ro si Voyo

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Aprilie 2014, 09:56
Data actualizarii: Sambata 05 Aprilie 2014, 09:58

Josep Maria Bartomeu incearca sa rezolve cat mai rapid criza de la Barcelona, dupa ce FIFA a decis sa-i interzica dreptul de a mai transfera jucatori timp de un an de zile din cauza unor nereguli descoperite in cazul transferurilor unor minori.

Ziarul spaniol Marca scrie ca Josep Maria Bartomeu, presedintele Barcelonei, l-a sunat azi noapte pe presedintele FIFA, Sepp Blatter, caruia i-a cerut o intalnire cat mai curand pentru a discuta despre sanctiunile primite de Barca.

Conform agentiei EFE, Bartomeu ar fi anuntat ca intalnirea de gradul zero se va realiza in zilele urmatoare, dupa ce Blatter se va intoarce din Costa Rica, unde asista la Mondialul U17 feminin.

In paralel, Barcelona a anuntat FIFA ca va face apel la decizie, angajand in acest caz o echipa de avocati specilalizata in legislatia sportiva. Barcelona este dispusa sa ajunga pana la TAS pentru a suspenda sanctiunile.


Modifică setările cookies