Barcelona Josep Maria Bartomeu Lionel Messi Spania

"Barcelona se va transforma!" Anuntul conducerii despre PLECAREA lui Messi de pe Camp Nou

Dupa un sezon fara trofee, Barcelona promite o transformare generala in anul urmator.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Iulie 2014, 18:19
Data actualizarii: Miercuri 02 Iulie 2014, 18:20

Presedintele Josep Maria Bartomeu a vorbit despre viitoarea fata a clubului, politica de transferuri si manageriala a Barcei.

"Messi nu este transferabil!"

Bartomeu spune ca Messi este omul de la care va incepe reconstructia clubului.

"Messi nu este transferabil pentru ca de la el va incepe o transformare profunda. Messi stiu ca nu va pleca, a semnat contractul de prelungire si este incantat. Ii doresc mult succes cu Argentina", a declarat Bartomeu.

"Xavi si-a castigat dreptul sa decida ce vrea sa faca, il respectam si speram ca se va intoarce la antrenor la Barcelona.", a declarat Bartomeu, potrivit Marca.

"Messi este singur pe teren!"

Si Maradona a vorbit despre Messi si diferentele dintre forma sa de la Barcelona si cea de la nationala Argentinei. Daca la Barca are colegi exceptionali, Maradona ii critica pe cei de la nationala, sustinand ca "Messi este singur pe teren" la prima reprezentativa.

"Messi este singur in atac. Jucatorii nu se misca, nu au ritm. Echipa joaca la 40% din potentialul maxim, sunt jucatori care inca nu au inceput Mondialul. Daca nu ne trezim, vom avea probleme", a spus Maradona pentru o televiziune din Venezuela.

Noile transferuri ale Barcelonei

Bartomeu va aduce jucatori care se vor potrivi cu stilul impus de cei trei lideri de la Barca: Messi, Neymar, Iniesta.

"Transferam fotbalisti care respecta filosofia lui Messi, Neymar si Iniesta, care sunt cei mai buni din lume. Nu pot sa spun cine va veni, pentru ca inca negociem."

"Vreau sa transform clubul, sa fie mai eficient pe toate planurile, executiv, financiar, sportiv. Nu este de ajuns sa jucam si sa castigam doar doua trofee intr-un sezon. La anul vom sta bine financiar, vom reduce datoriile si creste veniturile. La 30 iunie avem 153.458 de membri", a mai spus Bartomeu.

Modifică setările cookies