Spania

Clipe emotionante cu cel mai nou transfer al Barcei! A inceput sa planga: "Nu credeam ca o sa fie atat de greu sa vorbesc!"

Ivan Rakitic, noul jucator al Barcei, va fi prezentat marti la ora 14.00

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Iunie 2014, 21:17
Data actualizarii: Luni 30 Iunie 2014, 21:17

 

Si-a luat adio de la Sevilla

Ivan Rakitic si-a luat astazi ramas-bun de la FC Sevilla, clubul la care juca din 2011. Mijlocasul croat a fost cumparat de Barcelona cu 18 milioane de euro. Rakitic a plans in momentul in care a fanii au venit pe stadion iar cei de la Sevilla i-au pregatit un clip special.

"Nu credeam ca o sa fie atat de dureros sa vorbesc. Am pregatit ceva sa spun, dar voi vorbi din inima. Va multumesc tutuor ca ati venit aici, in aceasta zi emotionanta pentru mine. Doar sotia mea a mai reusit sa ma faca sa plang pana acum...vreau sa-i multumesc prietenului meu bun, Jose Maria Del Nido, pentru ca m-a adus aici, dar si lui Monchi (n.r. directorul sportiv), care a fost prezent si la botezul fetitei mele. Am legat aici prietenii adevarate. Vreau sa-i multumesc si antrenorului Unai Emery, de la care am avut multe de invatat, atat ca jucator, cat si ca om. Cel mai important, vreau sa le multumesc colegilor mei si fanilor. Ei vor ramane in inima mea pentru totdeauna!

Prima mea alegere a fost intotdeauna Sevilla, dar am decis sa fac acest pas in cariera mea pentru ca viata de fotbalist este foarte scurta si am vrut sa profit de ocazia aceasta, de a castiga titluri an de an. Am ramas aici pentru a realiza ceva important si am reusit asta. Acum este momentul perfect sa fac pasul mai departe. Am fost corect cu toata lumea, nu am facut niciodata presiuni ca sa fiu lasat sa plec

Am sosit aici foarte ieftin, aproape gratis, si sunt plin de bucurie ca acest club mult-iubit va primi o suma de bani care era necesara, pentru intarirea lotului. Eu mi-as dori sa ma retrag de la Sevilla, dar asta nu depinde de mine. Vom vedea ce se va intampla. Nu voi merge acolo sa inlocuiesc pe cineva, eu sunt Ivan Rakitic si voi juca in felul meu, vreau sa ofer echipei cel mai bun fotbal de care sunt capabil si voi munci in fiecare zi pentru a realiza asta" a declarat Rakitic.


Modifică setările cookies