fc barcelona Athletic Bilbao Spania

Barcelona se muta la PARIS dupa ce a primit REJECT la Madrid! Momentul ISTORIC care anunta inca un razboi intre Barca si Real

Barca vrea sa-i dea inca o lovitura lui Real, chiar pe terenului marii rivale. Poate deveni REGINA in Spania dupa un meci pe Bernabeu!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Februarie 2012, 20:39
Data actualizarii: Marti 14 Februarie 2012, 20:41

Barca si Athletic Bilbao vedeau Santiago Bernabeu drept cea mai buna varianta pentru finala Cupei Spaniei, pe care o vor juca in mai. Sefii de la Real au considerat insistenta Barcelonei doar o aroganta fata de rivala de la Madrid si le-au transmis sa-si caute alt stadion pentru tiki-taka.

La Cartuja din Sevilla si Mestalla din Valencia sunt celelalte doua optiuni la care se gandeau oficialii celor doua cluburi dupa ce au aflat punctul de vedere al Realului. Francezii le-au facut insa o invitatie surpriza, care ar putea consemna o premiera istorica: Stade de France.

Chiar daca initial au zambit, catalanii iau acum in serios posibilitatea de a muta meciul din Spania. Distanta fata de Paris nu este foarte mare, iar posibilitatile oferite suporterilor de un stadion cum e Saint Denis transforma ideea in cea mai importanta alternativa pentru Madrid!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!