Spania

Barcelona pregateste o lovitura neasteptata pe piata transferurilor. Conditiile in care Isco si Pogba ajung pe Camp Nou

Nu poate transfera jucatori, dar nimeni nu ii poate opri sa negocieze de pe acum.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Februarie 2015, 09:23
Data actualizarii: Miercuri 04 Februarie 2015, 09:24

Barcelona incearca sa isi pregateasca primele mutari de la startul lui 2016. In vara acestui an nu vor putea aduce pe nimeni, fiind blocati de catre FIFA, dupa scandalul jucatorilor adusi ilegal pentru La Masia.

El Mundo Deportivo scrie astazi ca Barcelona are doi fotbalisti in acest moment pentru lista de transferuri din 2016. Pogba de la Juventus si Isco de la Real Madrid. Catalanii vor incerca sa aduca doar pe unul dintre ei.

In cazul lui Pogba, Barcelona va incepe tratativele cu Juventus folosindu-se in primul rand de relatia buna a clubului cu agentul sau, dar si bazandu-se pe faptul ca italienii nu vor fi dispusi sa renunte la jucatorul francez foarte ieftin. Pana in 2016, Barcelona va avea bugetul disponibil pentru a cheltui sume importante pe transferuri.

In cazul lui Isco, lucrurile stau diferit. Jucatorul este nemultumit ca a jucat putin pentru Real Madrid, insa este legat de club si prin relatia pe care o are cu Zinedine Zidane, care l-a considerat pe Isco un "urmas" al sau pe Bernabeu. Barcelona considera ca Isco este jucatorul potrivit pentru stilul de joc de pe Camp Nou.

Modifică setările cookies