Barcelona Real Madrid Spania

Lovitura uriasa pentru Barcelona. Pustiul care i-a blocat dreptul de a mai transfera pana in 2016 ajunge la Real Madrid

Lee Seung-Woo este unul dintre cei 10 pusti din cauza carora Barcelona nu mai poate face transferuri pana in 2016.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Februarie 2015, 08:28
Data actualizarii: Marti 03 Februarie 2015, 08:29

In lotul celor 10 jucatori adusi ilegal de Barca se afla si acest copil din Coreea de Sud, Lee Seung-Woo.

La randul sau, pustiul golgeter pentru La Masia a primit interdictie de la FIFA sa mai joace la Barca pana la varsta de 18 ani. Are 17 ani, a stat aproape un an pe bara si nu mai poate sa ramana in situatia asta.

Marca scrie ca fotbalistul i-a fost propus lui Real Madrid, care se gandeste sa-l aduca in academia sa.

Pe 2 aprilie, Barcelona a fost sanctionata de Comisia de Disciplina a FIFA cu interzicerea dreptului de a efectua transferuri, pentru infractiuni comise la achizitionarea a zece jucatori minori.

De asemenea, FC Barcelona a primit atunci o amenda de 450.000 de franci elvetieni si i s-a acordat un termen 90 de zile pentru a rezolva problemele legate de jucatorii minori.

Sanctiunile survin ca urmare a investigatiei de anul trecut a Sistemului de Transferuri al FIFA si a Comisiei de Disciplina a forului mondial. Federatia Spaniola de Fotbal si FC Barcelona au fost gasite vinovate pentru incalcarea mai multor prevederi referitoare la transferul international si la prima inregistrare a minorilor non-spanioli la gruparea catalana, precum si alte reglementari relevante cu privire la inregistrarea si participarea unor jucatori in competitiile nationale. Investigatiile in cauza au vizat mai multi jucatori minori care au fost inregistrati si au participat la diferite competitii cu FC Barcelona in perioada 2009-2013.

FC Barcelona se face vinovata pentru incalcarea articolului 19 din Regulamentele privind Statutul si Transferul Jucatorilor. Potrivit acestuia, transferurile internationale de jucatori sunt permise numai daca acestia au peste 18 ani. Totusi, acelasi articol stipuleaza ca transferurile internationale de jucatori minori sunt permise sub trei circumstante atenuante, iar acestea pot fi acordate doar de Subcomisia pentru Statutul Jucatorilor.

Modifică setările cookies