Barcelona Erling Haaland Joan Laporta Mino Raiola Spania

Barcelona, all in pentru Erling Haaland! Întâlnire secretă între Laporta și Mino Raiola 

Erling Haaland (21 ani) este principalul obiectiv al marilor cluburi din Europa. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 25 Februarie 2022, 23:47
Data actualizarii: Vineri 25 Februarie 2022, 23:48

Atacantul norvegian este dorit de cluburile importante ale Europei și poate pleca în vară, dacă i se achită o clauză de reziliere de 75 de milioane de euro. Barcelona se află printre cluburile interesate de serviciile lui Haaland, iar în acest sens, Joan Laporta a făcut deja primele mutări. 

Deși catalanii au probleme financiare, președintele este încrezător că în vară ar putea face un transfer de top, iar Haaland ar fi acela. Barcelona are însă concurență serioasă în cursa pentru semnătura jucătorului Borussiei, urmărit și de Real Madrid, Manchester City și PSG. 

Întâlnire secretă între Joan Laporta și Mino Raiola 

După ce s-au întâlnit în urma galei „Golden Boy”, organizată în Italia, acolo unde Pedri a câștigat trofeul, Joan Laporta și Mino Raiola, agentul lui Haaland, s-au mai întâlnit o dată, de această dată la Monaco, informează De Telegraaf, citat de Mundo Deportivo

Conform sursei citate, președintele Barcelonei, însoțit de Jordi Cruyff, oficial al clubului, s-au întâlnit cu impresarul pentru a discuta posibilele transferuri ale lui Erling Haaland, dar și a lateralului de la Ajax, Noussair Mazraoui (24 ani), care rămâne liber de contract în această vară. 

În cadrul întâlnirii, cele două părți au început să discute detalii legate de durata contractului, salariul pe care ar urma să îl încaseze marocanul, care ar semna gratis cu Barcelona. În cazul lui Haaland, catalanii vor fi nevoiți să achite clauza de 75 de milioane de euro, plus comisioanele percepute de Raiola și de tatăl jucătorului, cărora li se alătură salariul pe măsură pentru atacantul norvegian. 

Întrebat despre interesul pentru Haaland în cadrul prezentării documentarului legat de tripleta câștigată de echipa de fotbal feminin a Barcelonei, Laporta a răspuns sincer: „Am făcut o treabă bună în fereastra din iarnă și ideea este să facem una și mai bună în vară. Sperăm să lucrăm bine și în vară, suntem mulțumiți cu ce am realizat”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!