fc barcelona Bayern Munchen Pep Guardiola Sandro Rosell Spania

Barca, in stare de SOC dupa atacurile lui Guardiola: "Ce a spus Pep e FALS, nu am facut asa ceva!" RUPTURA intre Barca si antrenorul care i-a adus 14 trofee in 4 ani:

►Meciul decisiv pentru calificare, VARDAR-STEAUA, se vede IN DIRECT la ProTV, marti, 23 iulie

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Iulie 2013, 09:43
Data actualizarii: Marti 16 Iulie 2013, 09:44

Presedintele Barcelonei, Sandro Rosell, a dat un interviu major pentru televiziunea 8TV in care a vorbit despre fostul antrenor al Barcei, Pep Guardiola, dar si despre actualul antrenor, Tito Vilanova. Rosell a reactionat dupa ce Guardiola a atacat Barca, spunand ca acestia au incercat sa se foloseasca de boala lui Tito Vilanova pentru a-i face rau!

"Am fost foarte surprinsi de declaratiile lui Guardiola. Ce a spus Pep despre conducerea clubului in legatura cu Tito este fals. Niciun membru al comitetului director nu s-a folosit de boala lui Tito. Reiterez cu tarie asta.

Ceea ce rog pe toti cei care tin cu Barca este sa invete din trecut si sa nu existe tabere pro si contra Guardiola. Sa mergem in aceeasi directie, avand un interes comun fata de club.

De cand (Guardiola) si-a luat ramas bun pe Nou Camp si pana astazi am vorbit doar cand l-am sunat sa-l felicit ca a semnat cu Bayern. Am mai comunicat privat si in acest weekend, dar asta este ceva privat.

Am fost foarte surprins si ceea ce a spus nu mi-a placut. Chiar daca suntem oficiali, avem si noi inimi" a spus Rosell care nu crede insa ca Pep are resentimente fata de Barca: "Intre Bayern si Barca, capul o alege pe Bayern insa inima o va alege mereu pe Barca" a mai spus Rosell.

Modifică setările cookies