"Bai, tu ai venit de la City, nu?!" Dialogul avut de Messi cu un adversar la meciul Girona - Barcelona

"Bai, tu ai venit de la City, nu?!" Dialogul avut de Messi cu un adversar la meciul Girona - Barcelona

Barcelona s-a impus cu 3-0 in meciul cu Girona, din La Liga, si are un inceput perfect in campionat. Pe lista marcatorilor s-au trecut numele Aday, cu un autogol, si Luis Suarez. Leo Messi nu a mai marcat si a ramas cu 9 reusite.

Leo Messi nu a reusit sa marcheze, desi a avut un adversar foarte tanar si lipsit de experienta. Pustiul Pablo Maffeo, imprumutat de Girona de la Manchester City s-a achitat bine de sarcini si le-a atras atentia spaniolilor.

La final, Maffeo a vorbit intr-un interviu, el laudandu-l pe Leo Messi. Tanarul a dezvaluit si ce dialog a avut cu argentinianul pe teren.

"A fost bine, a fost un duel bun. Leo m-a intrebat cateva lucruri pe teren. M-a intrebat daca sunt imprumutat de la City si m-a mai intrebat cati ani am",
a spus Maffeo.

"Antrenorul mi-a spus sa il marchez si asta am facut. L-am avut in vizor tot meciul pe el. Este greu, si nu doar din perspectiva fotbalistica, insa si psihologica. Apreciez increderea pe care antrenorul mi-a dat-o", a mai spus Pablo Maffeo.

Intrebat de ce nu i-a cerut tricoul lui Messi la final, Maffeo a raspuns: "Un prieten a vrut tricoul lui Ter Stegen si m-a rugat sa fac schimb cu el. Leo este cel mai mare fotbalist din lume, dar prietenii intotdeauna vin primii", a spus el.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies