Spania

Azi se canta IMNUL FOTBALULUI! Pep isi ia adio de la Barca intr-un meci GRANDIOS! Ce mostenire lasa Guardiola pe Camp Nou:

Pep Guardiola a ajuns la ultimul meci pe banca Barcelonei. Azi, de la ora 23.00, impotriva bascilor de la Bilbao in Finala Cupei Regelui Spaniei. Click aici pentru LIVE BLOG de la Madrid!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Mai 2012, 09:08
Data actualizarii: Vineri 25 Mai 2012, 09:10

"IMNUL FOTBALULUI" titreaza Marca in ziua marii finale. Pep Guardiola nu putea sa lase fotbalul intr-un meci mai potrivit decat cel cu revelatia sezonului, finalista Europa League, Athletic Bilbao.

Dar acesta va fi si sfarsitul celebrei "Pep TEAM", cea mai titrata generatie din istoria Barcelonei. Sub comanda lui Guardiola, catalanii au cucerit tot ce se putea, de mai multe ori. Pep a stat pe banca 246 de meciuri (152 in campionat, 50 in Champions League, 2 in preliminariile Ligii, 30 in Cupa, 6 in Supercupa, 2 in Supercupa Europei, 4 in CM al cluburilor).

Guardiola a avut 178 de victorii, 47 de rezultate de egalitate si 21 de infrangeri. S-au inscris 635 de goluri sub comanda lui si au fost incasate doar 181.


"Ei ataca, noi atacam, va fi care pe care. Cei de la Athletic nu renunta niciodata. Pun mult suflet in jocul lor si ne va fi dificil. Am vazut finala Europa League, nu s-au lasat pana la golul lui Diego. Cred ca vor juca la fel de bine ca in meciurile cu Manchester United si Schalke", a declarat Pep Guardiola inainte de meci.


Modifică setările cookies