Decizie istorica in Spania! Finala Cupei Spaniei se va juca de la "balcon"! Ce hotarare s-a luat in plina pandemie de coronavirus

Decizie istorica in Spania! Finala Cupei Spaniei se va juca de la "balcon"! Ce hotarare s-a luat in plina pandemie de coronavirus

Decizie fabuloasa luata de fanii celor doua echipe.

Pandemia de coronavirus a lovit intreg globul, iar in afara de campionatul din Belarus, toate celelalte competitii sportive au fost amanate. La fel s-a intamplat si in cazul Cupei Spaniei. Finala acestei competitii ar fi trebuit sa aiba loc pe data de 18 aprilie 2020, insa din cauza pandemiei, meciul nu se va mai disputa.

In ultimul act al competitiei ar fi trebuit sa se dueleze Real Sociedad si Athletico Bilbao. Sociedad a eliminat-o pe Real Madrid, iar Bilbao pe Barcelona si se anunta un derby de zile, ambele echipe fiind din Tara Bascilor.

Datorita faptului ca ar fi trebuit sa fie un meci istoric intre doua mari rivale, fanii celor de la Bilbao au lansat o initiativa pe retelele de socializare prin care aceasta partida sa se disputa de la balcoane. Pe 18 aprilie, cand ar fi trebuit sa se dispute meciul, fanii celor doua echipe vor iesi la balcoane la ora 13:30 si vor incepe sa cante ca si cum s-ar afla pe stadion.

Derby-ul dntre Athletic Bilbao si Real Sociedad este cel mai vechi din La Liga. Primul meci dintre cele doua mari rivale a avut loc in 1929. Din acea zi, au mai fost disputate inca 178 de meciuri oficiale, dintre care 75 au fost castigate de Bilbao.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies