Spania

Au incalcat restrictiile impuse de autoritati si acum isi cer iertare pe net! Mesajul vedetelor de la Sevilla

4 jucatori de la Sevilla au apelat la retelele de socializare pentru a-si cere scuze. Asta dupa ce sambata au participat la o reuniune, acasa la unul dintre ei.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Mai 2020, 21:55
Data actualizarii: Duminica 24 Mai 2020, 21:58

La intalnire au participat mai multe persoane decat este permis, conform noilor reguli impuse pentru a preveni raspandirea noului coronavirus.

Astfel, Lucas Ocampos, Éver Banega, Luuk de Jong si Franco Vázquez s-au vazut nevoiti sa iasa public si sa isi ceara scuze. "Vreau sa-mi cer scuze pentru ce s-a intamplat. A fost o intalnire de familie, la care au participat si cativa colegi. Nu ne-am dat seama ca nu este in regula. De aceea, vreau sa-mi cer scuze clubului, fanilor si societatii in general. Nu se va repeta. Cu totii ne dorim sa revenim la fotbal cat mai curand posibil", a scris Banega pe Instagram.

Iar mesajele coechipierilor lui au mers in aceeasi directie.

Acesta a fost primul pas facut de jucatorii de la Sevilla pentru a repara imaginea clubului, deteriorata dupa dezvaluirea faptelor. Comisia interna de disciplina se va decide in privinta lor, aceasta urmand a analiza ceea ce s-a intamplat.

Modifică setările cookies