Au dat 98 mil euro pentru un stadion de lux, ACUM NU LE MAI PLACE. Situatia absurda cu una dintre arenele de 5 stele din Europa

Au dat 98 mil euro pentru un stadion de lux, ACUM NU LE MAI PLACE. Situatia absurda cu una dintre arenele de 5 stele din Europa

In 2019, Valencia le-a promis actionarilor clubului ca echipa va juca de centenar pe noua arena de lux. In ciuda promisiunilor, situatia pare tot mai absurda.

Noul Mestalla - asta este proiectul unei noi arene de 5 stele in Europa. Valencia lucreaza la noua arena de mai bine de 8 ani si in ciuda faptului ca in acest moment constructia s-a ridicat intr-o proportie destul de mare, au aparut probleme greu de anticipat.

98 de milioane de euro este suma achitata pentru noua arena care va trebui schimbata din mers. Si asta dupa ce autoritatile locale nu au fost multumite de cateva dintre facilitatile oferite de noul stadion, dar si de designul acestuia.

Conform Marca, in prezent, "proiectul interminabil' Mestalla nemultumeste atat autoritatile cat si oficialii din mai multe motive: parcarea este de numai 3500 de locuri; vizibilitatea pentru spectatorii de la ultimul inel va fi extrem de slaba; nu a existat un plan pentru o pista de atletism; cazarea pentru jucatori si staffuri nu este asigurata; primul inel este prea inclinat.

Dupa revizuire, noua arena va include si posibilitatea introducerii unei piste, in cazul in care evenimentele organizate acolo o vor cere, iar arhitectii cauta acum solutii pentru schimbarea fatadei.

Citeste si:Valenciamestalla
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valeriu Gheorghiţă: „Cred că situaţia intră într-o perioadă de control din punct de vedere epidemiologic”
BRAT
Modifică setările cookies