Atletico Madrid fc barcelona Spania

Atletico are doua FINALE cu Barcelona si Real! Simeone: "Sunt mandru!" Ce a spus dupa ce Atletico a ratat titlul in min 94

Atletico Madrid a ratat incredibil sansa de a castiga titlul cu o etapa inainte de final - echipa lui Diego Simeone s-a incurcat pe propriul teren cu Malaga dupa un meci fantastic al lui Caballero.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Mai 2014, 09:21
Data actualizarii: Luni 12 Mai 2014, 09:18

 

Atletico, doua finale

Ce final de campionat in Spania! Atletico si Barcelona se vor lupta cu titlul pe masa dupa rezultatele din ultimele 2 etape. Atletico a avut sansa de a castiga inca de la meciul de pe Calderon cu Malaga, insa a incheiat la egalitate, 1-1, si are nevoie de un egal pe Nou Camp pentru primul titlu dupa 18 ani.

Diego Simeone a laudat performanta jucatorilor sai la conferinta de presa de dupa meci: "Nimeni nu credea. Suntem bine. Echipa a oferit un efort maret. A incercat sa atace in permanenta, a avut ocazii si cred ca a obtinut ce se putea din acest meci, jucatorii au oferit maximum. E normal ca avand in vedere si rezultatul de la partida care se juca in paralel sa nu fim campioni - nu castigi meciul tau, nu castigi titlul.

Avem un ultim meci, pe Camp Nou, si nimeni nu ar fi crezut ca vom avea 3 puncte in fata Barcei inainte de meci. Nimeni nu credea. Si nimeni nu crede acum ca exista posibilitatea ca noi sa castigam. Suntem bine. Este o finala si mereu sansele sunt de 50% pentru ambele echipe.

Echipa este vie, inca lupta. Normal ca jucatorilor le pare rau ca nu am castigat titlul dar suntem pregatiti sa avem acelasi entuziasm pentru cele mai frumoase 10 zile, cu o finala la Barcelona si una la Lisabona"  a declarat Simeone.

Revine Diego Costa?

Marele absent de la meciul cu Malaga a fost Diego Costa - acesta este accidentat. "Evolutia este buna. Vom vedea pe parcursul saptamanii si vom face totul pentru ca echipa sa aiba cea mai buna evolutie posibila. E bine ca avem continuitate si dam de astfel de dueluri si rivali cu care ne-am tot infruntat, suntem obisnuiti cu ei deja. Noi suntem umili. Totul ne costa mult" a spus Simeone, cel care a incheiat conferinta spunand ca este "mandru de Atletico Madrid"

Modifică setările cookies