Asta-i pretul ADEVARAT al lui Bale! Perez a dezvaluit ce se intampla daca Bale e nevoit sa isi incheie cariera! Anuntul facut pe site-ul oficial al FIFA in urma cu cateva momente:

Autor: Sport.ro
Marti 15 Octombrie 2013, 11:05

	Asta-i pretul ADEVARAT al lui Bale! Perez a dezvaluit ce se intampla daca Bale e nevoit sa isi incheie cariera! Anuntul facut pe site-ul oficial al FIFA in urma cu cateva momente:

►Cine nu SHARE, ori este turc, ori Facebook n-are! Marti 21:00, LIKE-SHOW LIVE pe Facebook! High, Olanda! Hai, Romania!

Site-ul oficial al celor de la FIFA a preluat declaratiile presedintelui celor de la Real Madrid, Florentino Perez, cel care a tinut sa puna punct tuturor speculatiilor in ceea ce priveste transferul lui Gareth Bale! Intr-un interviu pentru televiziunea Intereconomia, Perez a dezvaluit ca suma finala este de 91 de milioane de euro, ceea ce inseamna ca Ronaldo ramane cel mai scump jucator din istorie!

In plus, Florentino Perez a mai dezvaluit ca Bale este asigurat pentru exact suma cu care a fost cumparat in eventualitatea in care ar fi nevoit sa-si incheie cariera: "Da, cu siguranta. Este o asigurare impotriva accidentarilor. Bale este asigurat pentru suma care a costat" a spus Perez, cel care a facut clar si faptul ca asigurarea acopera si o tragedie!

Perez a tinut si sa dezminta informatiile aparute in weekend in Marca - ziarul de casa al Realului scria ca mijlocasul galez ar suferi de hernie de disc: "Au spus ca are hernie, dar nu e asa. Daca ar fi fost adevarat, am fi dezvaluit asta ca de obicei.

Bale spera sa joace sambata. Problema lui, asa cum stie toata lumea, este cauzata de lipsa antrenamentelor din pre-sezon, el a suferit o accidentare la coapsa. Dar acum e foarte bine. Cred ca se antreneaza normal, sper sa joace sambata" a mai spus Perez

Coronavirus România, LIVE UPDATE 7 iunie. Bilanțul orei 13.00: 189 de cazuri noi de îmbolnăvire
BRAT