”Are toată încrederea noastră”. Conducerea Barcelonei merge în continuare pe mâna lui Koeman

Ronald Koeman Barcelona Joan Laporta Spania Ronald Koeman
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Octombrie 2021, 18:07
Data actualizarii: Vineri 08 Octombrie 2021, 18:11

Joan Laporta, președintele Barcelonei, are în continuare încredere în Ronald Koeman, antrenorul catalanilor, chiar dacă rezultatele nu au fost cele așteptate.

Tehnicianul olandez a promis conducerii că va redresa situația de la club atunci când jucătorii accidentați vor reveni sub comanda sa. Până acum, Barcelona a bifat două înfrângeri cu același scor în grupa de Liga Campionilor, 0-3, cu Benfica și Bayern, și este ultima.

Ronald Koeman beneficiază de încrederea conducerii Barcelonei

Catalanii nu stau mai bine nici în campionat. Sunt pe locul nouă, cu 12 puncte după șapte etape.

„Koeman are toată încrederea noastră, este antrenorul nostru și merită această marjă pentru că crede în echipă. Încă nu a reușit să aibă la dispoziție toți jucătorii.

Koeman iubește Barcelona și este o legendă a clubului care a acceptat să vină într-o situație delicată. Are încredere totală în echipă și ne-a cerut să așteptăm până revin jucătorii accidentați”, a spus Laporta, potrivit fcbarcelona.es.

Koeman a strâns, până acum, 63 de meciuri pe banca Barcelonei (38 de victorii, 11 rezultate de egalitate și 14 înfrângeri). În presa din Spania s-a vorbit despre posibilitatea ca Xavi să fie următorul antrenor al grupării catalane.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!