Real Madrid Carlo Ancelotti Cristiano Ronaldo Spania

85.000 de fani si-au sarbatorit EROII! Gest emotionant al lui CR7, Ancelotti a uimit cand a luat microfonul VIDEO

Real Madrid a castigat pentru a 10-a oara cel mai important trofeu din fotbal. Zeci de mii de fani au sarbatorit pe strazile din Madrid - petrecerea s-a mutat apoi pe Santiago Bernabeu.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Mai 2014, 08:50
Data actualizarii: Luni 26 Mai 2014, 09:26

 

Hala Madrid!

"Santiago Bernabeu a asteptat prea mult acest moment" scriu cei de la Marca dupa petrecerea de aseara din capitala Spaniei dupa ce Real Madrid a reusit sa rupa blestemul 'La Decima'. Cu Carlo Ancelotti, Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Sergio Ramos si Casillas, Real Madrid a castigat al 10-lea trofeu de Liga Campionilor.

Pe Bernabeu a fost un spectacol exceptional - jocuri de lumini, artificii, discursuri ale jucatorilor, strigati de crainic incepand cu numarul 25, Diego Lopez, si pana la numarul 1, Iker Casillas. Entuziasmul a fost urias pentru fani, iar Carlo Ancelotti, cel care l-a egalat in urma celui de-al 3-lea succes in Liga pe legendarul Bob Paisley, a luat microfonul si a inceput sa cante melodia dedicata 'La Decima'.

Cristiano Ronaldo a amintit de prima lui zi de Pitina Perez, sotia presedintelui Florentino Perez, cea care a privit acest succes "de sus", ea murind in 2012 in urma unui atac de cord.

Sergio Ramos a facut apoi indemnul pe care il asteptau toti fanii: "Spre al 11-lea trofeu!"

CLICK AICI PENTRU VIDEO

CLICK AICI PENTRU IMAGINI

Modifică setările cookies