Real Madrid Liga Campionilor Liga Campionilor

Galerie FOTO | Una fiesta por LA DECIMA! Real a luat a 10a Liga din istorie, Ronaldo si Bale au scos zeci de mii de fani pe strazi

Real Madrid a castigat a 10-a Liga a Campionilor din istoria clubului, dupa 4-1 cu Atletico Madrid, in finala disputata la Lisabona, pe Estadio Da Luz.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Mai 2014, 17:18
Data actualizarii: Duminica 25 Mai 2014, 17:32

Mai intai un vis, apoi o obsesie si 12 ani de asteptare. Real Madrid a castigat, aseara, cea de-a 10-a Liga a Campionilor din istoria clubului, formatia antrenata de Carlo Ancelotti, cu Ronaldo si Bale in teren, impunandu-se cu 4-1 in fata rivalilor de la Atletico.

Caracterizata de multi ca fiind "una dintre cele mai slabe finale din ultimii ani", in ciuda scorului inregistrat pe tabela, partida de pe Da Luz a declansat o adevarata nebunie in Spania, iar fluierul de final a pornit si fiesta printre fanii Realului.

Intoarcerea in capitala Spaniei a noii regine a Europei si a jucatorilor "blanco" a insemnat un motiv de bucurie pentru zeci de mii de fani, care au umplut pana la refuz piata Cibeles.

Au urmat plimbarile cu autocarul descoperit, "selfiurile", traditionala baie in sampanie si lacrimile de bucurie.

Carlo Ancelotti, al doilea antrenor din istorie care a castigat trei trofee ale Ligii Campionilor, dupa Bob Paisley, a fost si el ovationat de catre fani, alaturi de supervedetele Ronaldo, Bale si Sergio Ramos.

Mai jos poti vedea o galerie FOTO cu cele mai tari poze de aseara!

Modifică setările cookies