Gareth Bale Real Madrid Spania Zinedine Zidane Spania

ANUNTUL facut de impresarul lui Bale despre viitorul galezului la Real, dupa revenirea lui Zidane!

"Gareth Bale intentioneaza sa isi incheie cariera la Real Madrid", spune impresarul lui Gareth Bale.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Martie 2019, 09:49
Data actualizarii: Vineri 15 Martie 2019, 10:01

Viitorul lui Gareth Bale pe Santiago Bernabeu este unul incert. Galezul cumparat cu peste 100.000.000 de euro a cazut in dizgratie in acest sezon, unul deosebit de slab pentru Real Madrid, iar presa spaniola noteaza ca fotbalistul ar putea fi cedat de gruparea blanco. Sigur, o intrebare este reprezentata de posibila destinatie a lui Bale, avand in vedere pretentiile Realului, dar si ale fotbalistului.

"Gareth vrea sa-si incheie cariera la Real"


Impresarul lui Gareth Bale, Jonathan Barnett, a vorbit pentru BBC Radio 5, acesta afirmand ca internationalul galez nu intentioneaza sa se desparta de Real Madrid.

"Vrea sa joace intreaga cariera la Real. Daca nu se va putea, va trebui sa discutam. Mai intai el va avea, insa, un dialog cu domnul Zidane si vor stabili impreuna rolul sau in echipa", a spus Barnett.

In primul mandat al lui Zidane la Real Madrid, au existat zvonuri conform carora relatia dintre antrenor si Bale nu era una excelenta. Totusi, galezul a jucat si a fost decisiv in castigarea Ligii Campionilor.

"Gareth este foarte puternic. Este un fotbalist cu o mentalitate foarte puternica, care nu este afectat de ceea ce se scrie despre el ori de huiduielile spectatorilor", a mai spus agentul sau.

"Gareth nu are o problema cu colegii de la Real"


Jonathan Barnett a mai spus ca Bale se bucura de o relatie buna cu toti colegii.

"Gareth este un om foarte linistit. Au existat niste vorbe urate despre el si s-au scris lucruri dezgustatoare. El este un tip prietenos cu toata lumea. Apoi, are o viata extrasportiva excelenta, nu merge in cluburi, de obicei se duce la golf. Daca orice om din club are nevoie de el, el este disponibil", a mai spus agentul.

Modifică setările cookies