Romania a cazut in prapastia rusinoasa a turului 1 preliminar, Hagi tipa la UEFA: "Sa ne primeasca in Champions League!"

Autor: Sport.ro
Vineri 15 Martie 2019, 09:46

Din sezonul viitor, campioana Romaniei va juca in turul 1 preliminar UEFA Champions League.

N-am mai fost niciodata atat de jos in ultimii 20 de ani! Campioana Romaniei va juca din sezonul viitor in turul 1 preliminar Champions League, alaturi de reprezentante din Liechtenstein, Malta sau Luxemburg.

Am ajuns aici din cauza rezultatelor slabe inregistrate de echipele romanesti in Europa, in ultimii ani. Romania nu a mai avut o reprezentanta in Champions League din 2013, cand Steaua lui Laurentiu Reghecampf reusea sa elimine Legia Varsovia in playoff.

Hagi: "UEFA sa ne primeasca in grupe


Hagi spune ca de vina este UEFA, care ar trebui sa ne primeasca in grupe fara tururi preliminare.

”Nu e vorba de coeficient, dragilor! Suntem in primele 32 de tari din Europa, cu traditie. De ce campioana Romaniei nu se duce direct in Champions League? Sunt 40 de milioane de euro care ar face bine fotbalului romanesc iar UEFA are obligatia sa nu ne trateze asa! Ca nu suntem de pe camp!"

"Suntem castigatori de Champions League, de Supercupa a Europei, in care subsemnatul a dat gol! Subsemnatul care se lupta cu Maradona, cu Argentina, cu toti, intr-o generatie formata de romani”, a spus Hagi.

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies