Spania

Anuntul facut de Guardiola despre REVENIREA la Barcelona, dupa scandalul dintre Leo Messi si Luis Enrique

 Tensiunea de la Barca a nascut multe ipoteze. Revenirea lui Guardiola este una dintre ele.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Ianuarie 2015, 10:31
Data actualizarii: Duminica 11 Ianuarie 2015, 10:36

Intr-o conferinta de presa, antrenorul catalan a refuzat sa fie considerat "o solutie" pentru Barcelona. Laporta ar fi declarat ca daca ar reveni in functia de presedinte l-ar readuce pe Pep pe banca. Guardiola sustine ca acea declaratie nu a fost data niciodata.

"Eu nu sunt o solutie pentru Barcelona. Sunt foarte multe optiuni pentru persoana potrivita care sa ia deciziile ce vor mentine clubul in topul lumii. Declaratia lui Laporta ca m-ar angaja daca ar reveni la Barcelona nu este adevarata.", a spus Guardiola.

Plecarea lui Luis Enrique de la Barca pare inevitabila. In contextul scandalului cu Messi, antrenorul risca sa piarda sustinerea vestiarului. "Voi pleca in clipa in care jucatorii nu ma vor mai urma", a sustinut ieri, intr-o conferinta de presa, antrenorul catalan.

Recent, presa catalana a scris ca Rijkaard ar fi fost contactat deja de Barcelona pentru a i se propune functia de antrenor. Conform catalanilor de la Sport, Messi a cerut mai multe schimbari la club pana in iunie, altfel se va gandi sa plece, in timp ce presa britanica sustine ca Chelsea e gata sa plateasca aproape 650 de milioane de euro, clauza de reziliere plus salariu, pentru starul argentinian.

Modifică setările cookies