Spania

Englezii anunta ca Chelsea a pornit "operatiunea Messi' de 640 mil de euro. Ce conditii a impus ca sa mai ramana la Barcelona

Messi la Chelsea este stirea inceputului de an in Europa. Messi nu se simte bine la Barcelona, nu cu Luis Enrique pe banca, iar presa britanica insista ca Chelsea e gata sa plateasca mai bine de jumatate de miliard de euro pentru starul argentinian.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Ianuarie 2015, 07:59
Data actualizarii: Sambata 10 Ianuarie 2015, 08:08

Daca in Anglia Messi este vazut ca principala tinta a lui Chelsea, in ceea ce poate deveni "telenovela" interminabila a anului, in Spania tensiunea este tot mai mare. Presa catalana publica in fiecare zi informatii tot mai multe despre problemele de la Barca, unde Messi nu il mai vrea pe Luis Enrique.

"Operatiunea Messi" este titlul dat de catre The Sun, in care jurnalistii britanici publica pe surse informatia ca Chelsea ar pregati o oferta ametitoare de 640 de milioane de euro pentru Leo Messi, adica oferta de transfer si salariul total din contract.

Astazi, cotidianul catalan Sport publica pe prima pagina pretentiile lui Messi ca sa mai ramana din iunie la Barcelona.

"Messi vrea sa continue la Barcelona, dar impune conditii. Bartomeu explica problemele pe care le are cu antrenorul: Nu este fericit sub comanda lui Luis Enrique, iar relatia dintre ei este nula; Vrea sa schimbe sistemul primei echipe; daca pana in iunie nu isi va impune ideile, va pleca", scriu ziaristii de la Sport pe prima pagina.

Josep Maria Bartomeu a vorbit intr-un interviu acordat la New York despre situatia de la club si neaga orice informatie conform careia Messi i-ar fi cerut demisia lui Luis Enrique. In acelasi timp, ziaristii spanioli au aflat ca Barcelona ar fi inceput deja sa sune alti tehnicieni.

"Totul este fals. Messi nu mi-a cerut demisia lui Luis Enrique. Nu are niciun motiv s-o faca. Dupa victoria cu 5-0, am vorbit cu Messi, Luis Enrique, Adriano, Neymar, asistentii, Pique, iar toata lumea era foarte incantata. Mereu vor exista cluburi care il vor dori pe Messi, dar el este fericit si motivat aici la Barcelona. Restul sunt zvonuri. Pot sa va spun ca nu exista tensiuni in privinta lui Luis Enrique", a declarat Josep Maria Bartomeu.

Modifică setările cookies