Ancelotti a facut anuntul! Ce decizie a luat Real Madrid dupa faza CRIMINALA in care Pepe a fost calcat pe cap de Busquets!

Ancelotti a facut anuntul! Ce decizie a luat Real Madrid dupa faza CRIMINALA in care Pepe a fost calcat pe cap de Busquets!

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Busquets a fost protagonistul unei scene socante la El Clasico, dupa ce l-a calcat pe cap pe Pepe, aflat la pamant in acel moment. Arbitrul nu a acordat nicio sanctiune impotriva mijlocasului de la Barcelona iar Real Madrid anunta ca nu va depunde plangere.

"Real Madrid nu va depune memoriu impotriva lui Busquets pentru ca nu se va lua nicio decizie. Dar e important sa se vada ce se intampla, mai ales dupa tot ce s-a spus despre Pepe in trecut", a declarat Ancelotti intr-o conferinta de presa.

Arbitrul de la El Clasico a depus plangere impotriva lui Cristiano Ronaldo si a lui Sergio Ramos, cei care au criticat dur arbitrajul de la infrangerea cu Barcelona.

"Nu a fost lipsa de respect, preferam sa nu ne mai gandim la alte lucruri. Au comentat arbitrajul si ce s-a intamplat pe teren la fel ca oricine, nimic mai mult", a declarat italianul. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies