"Adios, Liga! Adios, Tata! Adios..." Presa catalana, reactie extrema dupa infrangerea Barcei cu Granada: "Echipa a murit!"

Autor: Sport.ro
Duminica 13 Aprilie 2014, 14:42

	"Adios, Liga! Adios, Tata! Adios..." Presa catalana, reactie extrema dupa infrangerea Barcei cu Granada: "Echipa a murit!"

►Duminica 17:30 Ajax - Ado Den Hag, 20:00 Finalele skandenberg: Ii paste bataia! 22:00 Stoica, primul meci in GLORY

Eliminati din Liga Campionilor, dupa ce au fost invinsi chiar de rivalii de la Atletico, extraterestii Barcelonei nu se regasesc, vedetele antrenate de "Tata" Martino pierzand si meciul disputat, ieri, impotriva Granadei.

Invinsi in doua partide consecutive, lucru extrem de rar intalnit la Barcelona, Messi, Neymar si ceilalti colegi de zeci de milioane ai acestora au fost crucificati de presa catalana, care a reactionat foarte dur.

Astfel, cotidianul "de casa" al Barcelonei, Sport Catalunya, a titrat pe prima pagina: "Adios, Liga! Adios, Tata! Adios...", totul pe un fundal negru, mai ceva ca la o mormantare.

Aceeasi abordare au avut-o si madrilenii de la AS, acestia titrand: "Adios, Barca!", acestia spunand ca era de dominatie a catalanilor s-a incheiat definitiv.

Aprigi la manie, catalanii de la Sport l-au criticat dur pe Gerardo Martino, antrenorul sosit la Barcelona in vara lui 2013, vazut la acea vreme drept omul perfect pentru formatia blaugrana.

Cele zece luni petrecute de Martino pe banca Barcelonei se pare ca i-au convins pe acestia, care au inceput oricum sa vorbeasca despre mai multa vreme despre o posibila schimbare a argentinianului.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Timișoara intră în carantină pentru 14 zile. Oamenii vor ieși doar cu declarație, mall-urile se închid în weekend
BRAT

Modifică setările cookies