Adevarul din spatele declaratiilor lui Ronaldo! Ce l-a determinat sa spuna ca PLEACA: "Nu au fost corecti cu el! Nu s-au tinut de promisiune"
Miercuri 30 Mai 2018, 11:07

Adevarul din spatele declaratiilor lui Ronaldo! Ce l-a determinat sa spuna ca PLEACA: "Nu au fost corecti cu el! Nu s-au tinut de promisiune"

Cristiano Ronaldo este in relatii reci cu sefii lui Real Madrid, in special cu Florentino Perez. El considera ca Perez nu a fost corect cu el.

Nuno Gomes, un jurnalist portughez, apropiat al lui Cristiano Ronaldo, a vorbit pentru El Larguero, acesta dezvaluind motivele din spatele declaratiilor lui Cristiano Ronaldo de dupa finala Ligii Campionilor.

Potrivit acestuia, Ronaldo nu este foarte hotarat sa plece, dar este suparat pe conducere si vrea sa le deschida ochii sefilor, care nu s-ar fi comportat corect cu el.

"Nu cred ca va pleca, dar este suparat pentru ca i-au promis prelungirea contractului si oferta inca nu a venit. Nimeni nu i-a mai spus un cuvant despre acest subiect.

Vor ajunge la o intelegere. El este cel mai bun jucator din lume. Daca stam sa analizam, este platit mult sub nivelul sau. Cristiano vrea un semn de la club, asa cum a procedat Barcelona cu Xavi, Iniesta si Messi. Barcelona a stiut cum sa procedeze cu jucatorii sai si sa-i tina fericiti.

Relatia cu Florentino este putin rece. Perez i-a promis prelungirea si o marire salariala. Dar cand Ronaldo a intrebat din nou, i-au spus ca nu e momentul. Acum, sezonul s-a incheiat si inca nu l-a cautat nimeni. Se simte nedreptatit.

In acest moment, nu exista un alt club mai bun pentru Cristiano. Lui ii place orasul. In Europa, variantele pot fi doar PSG sau Manchester United",
a spus Nuno Gomes.VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
Ce rating a primit România, după ultimele măsuri ale Guvernului. Deficitul va continua să crească