Adevarul din spatele declaratiilor lui Ronaldo! Ce l-a determinat sa spuna ca PLEACA: "Nu au fost corecti cu el! Nu s-au tinut de promisiune"

Adevarul din spatele declaratiilor lui Ronaldo! Ce l-a determinat sa spuna ca PLEACA: "Nu au fost corecti cu el! Nu s-au tinut de promisiune"

Cristiano Ronaldo este in relatii reci cu sefii lui Real Madrid, in special cu Florentino Perez. El considera ca Perez nu a fost corect cu el.

Nuno Gomes, un jurnalist portughez, apropiat al lui Cristiano Ronaldo, a vorbit pentru El Larguero, acesta dezvaluind motivele din spatele declaratiilor lui Cristiano Ronaldo de dupa finala Ligii Campionilor.

Potrivit acestuia, Ronaldo nu este foarte hotarat sa plece, dar este suparat pe conducere si vrea sa le deschida ochii sefilor, care nu s-ar fi comportat corect cu el.

"Nu cred ca va pleca, dar este suparat pentru ca i-au promis prelungirea contractului si oferta inca nu a venit. Nimeni nu i-a mai spus un cuvant despre acest subiect.

Vor ajunge la o intelegere. El este cel mai bun jucator din lume. Daca stam sa analizam, este platit mult sub nivelul sau. Cristiano vrea un semn de la club, asa cum a procedat Barcelona cu Xavi, Iniesta si Messi. Barcelona a stiut cum sa procedeze cu jucatorii sai si sa-i tina fericiti.

Relatia cu Florentino este putin rece. Perez i-a promis prelungirea si o marire salariala. Dar cand Ronaldo a intrebat din nou, i-au spus ca nu e momentul. Acum, sezonul s-a incheiat si inca nu l-a cautat nimeni. Se simte nedreptatit.

In acest moment, nu exista un alt club mai bun pentru Cristiano. Lui ii place orasul. In Europa, variantele pot fi doar PSG sau Manchester United",
a spus Nuno Gomes.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Imaginile dezastrului, după ploi: Dunărea arată ca un imens depozit de deșeuri
BRAT
Modifică setările cookies