Lionel Messi fc barcelona Spania

Adevărul despre posibilitatea revenirii lui Lionel Messi la FC Barcelona. Presa din Spania a prezentat noi detalii

Lionel Messi (35 de ani) a plecat de la FC Barcelona în vara lui 2021, când a semnat cu PSG, după ce catalanii nu i-au mai putut oferi un nou contract.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 08:34
Data actualizarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 09:00

Starul argentinian are contract până la finalul acestui sezon competițional, cu posibilitatea de prelungire pentru încă un an, iar în presa internațională deja se discută intens despre viitorul acestuia.

Lionel Messi intenționează să-și exploreze oportunitățile de după Cupa Mondială din Qatar. PSG vrea să reînnoiască contractul uneia dintre cele mai mari vedete ale lor după 2023 și lucrează la o propunere în acest sens, dar la fel ca jucătorul, așteaptă finalul competiției în decembrie.

Lionel Messi, din nou la FC Barcelona?

De mai multe săptămâni s-a vehiculat o posibilă revenire a lui Lionel Messi pe Camp Nou, mai ales că Joan Laporta a lăsat deschisă posibilitatea unei astfel de mutări, cel puțin la nivel declarativ. 

"Sper și cred că povestea lui Lionel Messi la FC Barcelona nu s-a terminat. Totul e deschis, e responsabilitatea noastră să ne asigurăm că finalul poveștii lui aici va fi mult mai frumos decât ce s-a întâmplat anul trecut. Ca președinte al Barcelonei, simt că am o datorie față de Lionel Messi", a declarat Laporta, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Lionel Messi - FC Barcelona, niciun contact până în prezent

Cotidianul Marca a dezvăluit că, deși s-a discutat intens despre o posibilă revenire pe Camp Nou a starului argentinian, între cele două părți nu a existat niciun fel de contact până la momentul actual. 

În plus, relațiile dintre Lionel Messi și anumiți jucători și oficiali de la FC Barcelona nu ar fi cele mai fericite, iar fotbalistul ar putea impune anumite condiții pentru întoarcerea în Spania, ceea ce ar putea complica și mai mult situația.

Modifică setările cookies