A încălcat regulamentul! Primul jucător de la Barcelona pe care Xavi l-a amendat

Ousmane Dembele Barcelona xavi Spania Xavi
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Noiembrie 2021, 09:34
Data actualizarii: Sambata 13 Noiembrie 2021, 09:44

Xavi a preluat banca tehnică a Barcelonei și a instaurat un set de reguli pentru jucătorii catalani. 

”Trebuie doar să respectăm câteva reguli, ca în orice companie, ca în orice club. Când sunt reguli în vestiarul nostru, lucrurile merge bine, când nu sunt, vor merge rău”, a spus noul antrenor al Barcelonei, în cadrul conferinței de presă.

Dembele, amendat de Xavi

Xavi a impus o regulă legată de antrenamente. Astfel, cei care vor întârzia, vor fi amendați. Noul antrenor al Barcelonei are deja primul ”client”.

  • Xavi Hernandez

Acesta este Ousmane Dembele, pe care Xavi l-a lăudat în cadrul primei conferințe de presă. Francezul a întârziat cu trei minute la antrenamentul de vineri, programat la ora 8:30, scrie 90min.com.

„Am fost clar că Dembele trebuie să continue la FC Barcelona. Pentru mine, Dembele poate fi cel mai bun jucător din lume pe poziția sa. Trebuie să lucrezi cu el și să îi ceri. Depinde de el, de mentalitatea lui, să se accidenteze puțin, să aibă randament. Pentru mine e prioritară prelungirea contractului său.

Accidentări vor fi mereu, însă trebuie să te antrenezi bine, să previi accidentările, să te antrenezi mai bine. Nouă ni se vor cere lucruri, iar noi trebuie să le cerem lucruri fotbaliștilor”, a declarat Xavi la conferința care a avut loc cu ocazia instalării în funcția de antrenor la FC Barcelona.

Barcelona a bifat deja primul transfer după ce Xavi a preluat echipa. Dani Alves (38 de ani) s-a întors pe Camp Nou.

Catalanii vor să facă tot posibilul pentru a readuce un alt jucător crescut în La Masia. Este vorba despre Thiago Alcantara, care joacă în prezent la Liverpool.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!