A gresit Odegaard cand a ales Realul? Colegii nu-l suporta, Zidane il tine pe banca iar clubul vrea sa-l imprumute! 

Autor: Sport.ro
Miercuri 08 Aprilie 2015, 16:07

	A gresit Odegaard cand a ales Realul? Colegii nu-l suporta, Zidane il tine pe banca iar clubul vrea sa-l imprumute! 

Martin Odegaard a ajuns la 16 ani la Real Madrid pentru 4 milioane de euro, dar tanarul norvegian nu isi gaseste locul la Madrid. 

Odegaard se antreneaza cu echipa mare a Realului, dar a trimis sa joace la echipa a doua sub comanda lui Zidane. Norvegianul nu a impresionat si a devenit rezerva la Castilla. De cand nu mai joaca el, echipa lui Zidane a ajuns pe primul loc in liga a treia si e favorita la promovarea in liga secunda.

Mai mult, au aparut informatii ca Odegaard nu e acceptat de jucatorii de la echipa a doua. Norvegianul castiga 55.000 de euro pe saptamana, multe peste orice jucator de la echipa a doua a Madridului. El se antreneaza de trei ori pe saptamana sub comanda lui Ancelotti la echipa mare, iar apoi vine direct la sedintele lui Zidane inainte de meciurile oficiale.

Momentan, cei de la Real Madrid nu considera ca au gresit atunci cand au investit atatia bani in tanarul jucator. Dar sunt sanse mari ca Odegaard sa fie imprumutat la alta echipa din sezonul urmator.

Inainte sa semneze cu Real, Odegaard a facut turul tuturor cluburilor mari din Europa. A ales Realul, desi avea oferte de la Bayern, Barcelona, Manchester United sau Liverpool. 

Rafila: Gripa va avea o circulație semnificativ mai intensă decât anul trecut, iar imunitatea populației e mai redusă
BRAT
Modifică setările cookies