A fost dezvăluit salariul lui Gavi la Barcelona! Este de trei ori mai mic decât al vedetelor din Liga 1, Budescu sau Chipciu 

Gavi Alexandru Chipciu Constantin Budescu fc barcelona salariu Gavi Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Decembrie 2021, 20:21
Data actualizarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 10:35

Gavi a devenit unul dintre jucătorii de la FC Barcelona, după ce a fost promovat la prima echipă de scurt timp.

Deși are doar 17 ani, mijlocașul iberic a evoluat în 15 partide în Primera Division și în 6 meciuri în Champions League, fiind unul dintre pioni importanți pentru reconstrucția clubului catalan.

În ultima întâlnire din campionat, cu Elche, Gavi a fost providențial, marcând primul gol pentru FC Barcelona. Fotbalistul a devenit al treilea cel mai tânăr jucător care înscrie, în istoria clubului de pe Camp Nou. 

FC Barcelona face orice pentru a-i prelungi contractul

Înțelegerea dintre Gavi și formația catalană expiră în 2023, iar oficialii încearcă cu orice preț să-l convingă pe iberic să rămână la Barcelona, motiv pentru care sunt pregătiți să-i facă o ofertă consistentă din punct de vedere financiar.

Potrivit sport.es, în prezent Gavi are un salariu de 100.000 de euro pe an, ceea ce înseamnă aproximativ 8400 de euro pe lună. Între trei și patru ori mai puțin decât nume importante din Liga 1, precum Alexandru Chipciu, Florin Tănase sau Constantin Budescu. 

Dacă Gavi va semna un nou contract cu FC Barcelona, acesta va primi un bonus de două milioane de euro. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!