Show

Van Damme e intr-o forma senzationala la 54 de ani si i-a uimit pe fani cu bratele sale: "Wow, alea sunt arme mortale"

Ajuns la 54 de ani, Jean-Claude Van Damme ramane un sportiv dedicat. Celebrul luptator cu aparitii in numeroase filme de la Hollywood a reintrat din nou in sala de forta si anunta: "E timpul sa mai cresc putin".

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Decembrie 2014, 09:56
Data actualizarii: Luni 22 Decembrie 2014, 10:03

Detinator al centurii negre la Karate - Shotokan si devenit cunoscut in toata lumea dupa rolurile din Sport Sangeros, Kickboxer, Soldat Universale si Eroi de Sacrificiu, Jean-Claude Van Damme continua sa impresioneze cu forma sa fizica.

Desi a trecut in ultimii ani si prin cateva momente mai putin placute, fiind chiar surprins sub influenta bauturilor alcoolice intr-un club din Romania, belgianul de 54 de ani este acum extrem de motivat si pare ca a revenit la forma care l-a consacrat.

Jean-Claude Van Damme nu mai este chiar un tinerel, dar se tine bine pe picioare, spun fanii, care l-au "asaltat" cu like-uri pe Facebook, dupa ce acesta a postat mai multe fotografii cu bicepsul sau. Admiratorii s-au amuzat chiar copios pe seama pozelor, spunand ca Van Damme are singurele "arme" permise intr-un avion.

FOTO: Facebook

CITESTE SI

Modifică setările cookies