Pustii DIAMANT din Liga 1. Doi ajung la Arsenal, unul la Real. Jucatorii de la Steaua si Dinamo cel mai bine evaluati in FM 2014

Pustii DIAMANT din Liga 1. Doi ajung la Arsenal, unul la Real. Jucatorii de la Steaua si Dinamo cel mai bine evaluati in FM 2014

Trei din jucatorii care au evoluat in turul semifinalelor Cupei Romaniei sunt printre cei mai bine vazuti tineri jucatori din lume in jocul Football Manager 2014.

Cel mai cunoscut manager virtual de fotbal, Football Manager 2014, este recunoscut pentru acuratetea datelor prezente in joc. Cei de la Football Manager History s-au decis sa testeze cei mai tari pusti din joc si sa faca o proiectie a carierelor lor, unde ar putea ajunge si ce rating maxim pot sa atinga. Printre acestia, si trei romani.


Dorin Rotariu este cel mai bine evaluat tanar jucator roman din jocul Football Manager 2014. Atacantul lui Dinamo este evaluat la 9 milioane de euro in acest moment in joc, avand un potential de 4,5 stele din 5, la fel precum jucatori importanti ai Europei ca Jese de la Real, Mauro Icardi de la Inter sau Marco Verratti de la PSG.

In testele facute pe Football Manager History, Dorin Rotariu a avut rezultate exceptionale: "Sta destul de bine fizic, incredibil din punct de vedere tehnic si intelege foarte bine jocul si ce trebuie sa faci pentru a-ti depasi adversarul". In test, Rotariu este cumparat de Feyenoord la finalul actualului sezon pentru ca in vara lui 2017 sa fie luat de Arsenal, unde a marcat 13 goluri.


Steaua are si ea 2 jucatori in topul "wonderkids". Primul este Gabriel Iancu, cel care este vazut foarte bine mai ales datorita pretului, avand un potential de 4 stele. In testele de pe Football Manager History, Iancu este luat de la Steaua 15,5 milioane de lire de catre Schalke in vara lui 2015. Dupa 3 sezoane in Bundesliga, Iancu este cumparat de Arsenal cu 45,5 milioane de euro si devine unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei, cu 18 goluri si 10 pase de gol in al 2-lea sezon.


Un alt jucator care poate avea o cariera mare conform testelor este Nicusor Stanciu. Mijlocasul Stelei are un potential de 4,5 stele si este considera foarte ieftin: "Sunt putin jucatori in lume disponibili la un asemenea pret, pentru 6 milioane de lire este absolut necesar". In teste, Benfica il cumpara cu 4,5 milioane de lire pentru ca apoi sa faca saltul la Real Madrid unde "a devenit un playmaker de succes" avand o medie de 15 pase de gol pe sezon.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Certificatul european de vaccinare a intrat în etapa testelor tehnice
BRAT
Modifică setările cookies