Exista si jucatori care refuza MILIOANELE seicilor! "Diamantul" din Spania care nu vrea un salariu de 3 ori mai mare de la PSG:

Autor: Sport.ro
Miercuri 26 Martie 2014, 10:07

	Exista si jucatori care refuza MILIOANELE seicilor! "Diamantul" din Spania care nu vrea un salariu de 3 ori mai mare de la PSG:

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Antoine Griezmann refuza sa se transfere la unul dintre cele mai bogate cluburi din lume. Spaniolul, sub contract cu Real Sociedad, a refuzat sa semneze cu PSG, echipa care voia sa ii plateasca clauza de reziliere de 30 de milioane de euro.

Jurnalistii spanioli de la show-ul TV Punto Pelota au dezvaluit interesul francezilor, dar si faptul ca acestia s-au lovit de refuzul jucatorului de a merge in Franta.

Griezmann are contract cu Sociedad pana in 2016 insa este putin probabil sa ramana acolo pana la finalul intelegerii, fiind dorit de mai multe cluburi mari din Europa, printre care si Real Madrid si Barcelona. Totusi, spaniolii sunt mirati de refuzul jucatorului, acesta castigand "doar" 3 milioane de euro pe an, aproape o treime din cat ii ofereau seicii lui PSG.

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies