Peste 1000 de persoane s-au inscris la Ninja Warrior Romania! Cea mai spectaculoasa intrecere sportiva, la PROTV! VIDEO

PRO TV a achizitionat licenta celei mai spectaculoase competitii sportive prezentata intr-un format de televiziune: Ninja Warrior. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Iunie 2018, 13:39
Data actualizarii: Marti 05 Iunie 2018, 13:47

La doar cinci zile de la anuntarea achizitionarii licentei de productie a formatului Ninja Warrior, peste 1000 de romani s-au inscris deja in cea mai spectaculoasa competitie sportiva dintr-un show TV, unde limitele fizice si psihice vor fi incercate intr-un traseu cu foarte multe obstacole. Provenind din domenii diverse si avand capacitati fizice diferite, romanii si-au aratat intentia de a lupta pentru a castiga titlul de primul Ninja Warrior Romania. Printre ei se numara studenti, doctori, pompieri, alpinisti, antrenori de fitness, politisti, dansatori sau chiar viitori piloti.

Ninja Warrior Romania este un spectacol de televiziune unde adrenalina si emotia vor fi impinse la maximum pentru a arata ca limitele oricarui om sunt nebanuite. Formatul, care a creat un adevarat fenomen in fiecare tara in care a fost produs, a adus in fata telespectatorilor oameni cu povesti impresionante si a aratat ca forta fizica si psihica sunt esentiale atunci cand in lupta esti tu cu tine.

Lupta sa fii primul campion din Romania! Inscrie-te la casting!

Esti gata sa arati unei tari intregi ca ai o conditie fizica si psihica de nota 10, iar in calea ta nu sta niciun obstacol? Vrei sa demonstrezi ca termenul ”razboinic” a fost inventat pentru tine? Esti deschis/a la provocari si gata de cea mai spectaculoasa competitie? Inscrie-te acum sunand la 0743.890.823 sau pe www.protv.ro si poti fi chiar tu cel care-si va adjudeca titlul de Ninja Warrior Romania.

Ninja Warrior Romania – Sfideaza limitele! In curand la PRO TV.

Modifică setările cookies