Ilie Dumitrescu, un cuceritor: Vezi cu ce femei frumoase a fost antrenorul Stelei! VIDEO

Autor: Sport.ro
Marti 10 August 2010, 17:39

	Ilie Dumitrescu, un cuceritor: Vezi cu ce femei frumoase a fost antrenorul Stelei! VIDEO

Ilie Dumitrescu este un cuceritor: a fost casatorit 14 ani cu modelul Letitia cu care are 2 copii Mayra Daria (5 ani) si Toto (12 ani) si presa scrie ca a avut o relatie cu fosta concurenta la Miss Playboy Romania.

Ilie si Letitia s-au despartit in 2008 dupa o casnicie de 14 ani. Ilie Dumitrescu mai are 2 baieti din prima casatorie: Sica (17 ani) jucator la Sportul Studentesc si Dani (21 de ani).

Recunoscut pentru relatiile sale cu modele, Ilie Dumitrescu a avut o relatie cu frumoasa Roxana Dita, fosta concurenta la Miss Playboy Romania. Cei doi au avut o relatie ce a durat 7 luni.

"Am fost impreuna aproape sapte luni, a fost frumos, dar asta e. Sa spunem ca sunt foarte pretentioasa in relatiile mele", a declarat Roxana pentru Libertatea.

Roxana Dita a marturisit ca a primit bijuterii in valoare de 10.000 de euro de la Ilie Dumitrescu. "Singura bijuterie pe care o port este ceasul. Imi plac foarte mult ceasurile. Este accesoriul meu preferet. Ceasul trebuie sa fie unul elvetian. Eu iubesc ceasurile. Am facut cadou bijuterii femeilor", spune Ilie Dumitrescu.

"Intr-adevar am iesit de cateva ori cu aceasta fata, dar intre noi nu a fost nimic serios. Nu ne facuseram planuri pe termen lung. Mai multe nu vreau sa comentez", a spus Ilie Dumitrescu.

CLICK AICI PENTRU VIDEO!

FULLSCREEN
Atac cu armă albă în Nisa, soldat cu trei morți. Atacatorul a strigat „Allah Akbar”. VIDEO
BRAT

Modifică setările cookies