Show

Gigi One Man Show la o nunta: cine l-a refuzat la dans si cat a dat pentru o dedicatie!

VIDEO / Chef mare in Pipera. Neamul machedonilor a dansat cu foc la nunta anului in Pipera, cea a Loredanei, fiica lui Virgil Becali, cu Marius Bici. Gigi Becali a fost omul serii: a dansat si a cantat pana la 6 dimineata.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Septembrie 2009, 19:54
Data actualizarii: Luni 28 Septembrie 2009, 19:59

"Da, am cantat, am baut, am mancat! Am vrut sa-l iau la dans si pe Gigi Netoiu, dar m-a refuzat”, a comentat Gigi Becali in Libertatea.

Petrecerea a costat in jur de 100.000 de euro. Meniul a fost unul ales, iar atractia serii au fost cei cu 50 de berbecuti si vitei la protap. La petrecere, organizata intr-un cort, in curtea casei lui Virgil Becali, au mai fost prezenti Dumitru Dragomir, Victor Piturca sau Viorel Paunescu.

Cantareata Diana Bisinicu (ex-Pops) l-a avut ca partener de dans chiar pe Gigi Becali: “Danseaza foarte corect pe melodiile aromane. Are stil si eleganta in miscari. Eu sunt cipana si dansez mai asezat. Dansul este farserot, iar stilul de dans este unul mult mai saltaret”.

Inima petrecerii a fost manelistul Sorinel Pustiu , pe care neamul Becali l-a ingropat in euro. Gigi Becali a dat peste 1.000 de euro pentru o dedicatie, ba i-a luat microfonul cantaretului si si-a etalat propriile calitati vocale.

“Nu mai vand Steaua, gata, m-am consultat cu familia. Fetele mele, Theodora, Alexandra si Cristina, mi-au zis ca si daca m-as duce la alta echipa, ele tot cu Steaua ar fi tinut, asa ca nu mai vand nimic”, a declarat Gigi Becali.

 

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies