Permiteti sa raportam: a inceput competitia pe bune la Sete de Crapi! Vezi episodul 2: VIDEO

Pornim in Aventura noastra la pescuit cu mare Sete de Crapi. Ieri i-am cunoscut pe cei trei instructori si pe elevii lor in acest concurs cu premiul cel mare de 1.000 de euro. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Septembrie 2014, 19:00
Data actualizarii: Miercuri 17 Septembrie 2014, 17:54

Andrei Ionescu, Sorin Matei si Trandaf Daniel sunt cei care vor invata pe balta Moara Vlasiei sa prinda crap in cel mai profi stil. Iar profesorii lor vicemapioni mondiali si campioni nationali sunt Bogdan Dragan, Tudor Cosmin si Pripon Mihai – omul nascut si botezat pentru acest sport.

Azi, instructorii le dau primul test elevilor ca sa vada de unde-i agata in antrenamente. Si tot azi vedem ce elev, la ce instructor trage. O sa avem echipele care doua luni se vor bate pe sport.ro pentru marea finala Sete de Crapi. Unul din cei trei pescari os a plece acasa cu 1.000 de euro si cu experienta de pescar profesionist.

A venit momentul marilor decizii, cine, pe care alege. Fiecare elev va porni la drum in acest concurs cu unul din marii maestri ai pescuitului sportive de crap. Ca sa nu existe discutii ca-n fotbal am organizat o tragere la sorti ca pe balta – totul la vedere, fara prietenii, fara…jepcarii.

Elevii si instructorii sunt cu setea de crapi in gat. Vor sa simta mai repede gustul puternic al intrecerii. Din pacate, doi din ei il vor simti sip e cel amarui al infrangerii.

In episodul maine, instructorii nostri ies pe balta cu elevii. Aflam daca stiu ceva intr-adevar despre pescuitul de crap sau daca au fost doar povesti pescaresti. Maimutoiu, Maradona si Mitzanu pe poreclele lor trebuie sa-I invete in doua luni pe elevii lor adevarata meserie. Este cel mai tare si mai dur cantonament pentru sportul asta. Cel mai bun din elevii concursului Sete de Crapi o sa polece acasa cu experienta de campion adevarat si cu 1.000 de euro.

Intrecerea promite. Instructorii si elevii se cunosc de vreo  2 epsiaode si au deja atatea in comun. 

Modifică setările cookies