Steaua Valeriu Argaseala Sete de crapi

Cea mai importanta decizie a iernii la Steaua vine in 48 de ore! Ce se poate schimba pana la inceputul campionatului:

Vestea pe care o asteapta toata suflarea stelista vine in doua zile, a anuntat presedintele clubului, Valeriu Argaseala.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Februarie 2015, 20:27
Data actualizarii: Luni 16 Februarie 2015, 20:47

"In doua zile avem motivarea instantei", a anuntat in aceasta seara presedintele Stelei, Valeriu Argaseala.

Este primul pas in negocierile dintre club si Armata, pentru ca oficialii Stelei vor afla ce presupune exact decizia data de instanta pe 3 decembrie.

"Nu s-a pus niciodata in discutie pierderea palmaresului", ii linisteste Valeriu Argaseala pe suporterii stelisti, care nu mai stiu ce sa creada.

Tudorel Stoica, omul care a condus Steaua spre gloria europeana in 1986, a dezvaluit la Sport.ro ca stie din surse sigure ca palmaresul nu mai apartine clubului detinut de Gigi Becali.

Saptamana trecuta, Ilie Nastase i-a transmis lui Gigi Becali ca generalii sunt dispusi sa negocieze cedarea dreptului de a folosi brandul Steaua in schimbul unei sume de bani: "Armata e de acord sa lase sigla Stelei, dar cei de la Steaua trebuie sa dea si ei ceva Clubului Sportiv. Cred ca Gigi Becali trebuie sa discute cu ei, e foarte importanta sigla Stelei. Daca suporterii nu mai merg la stadion, e foarte greu pentru club."

Pana atunci, reprezentantii ambelor peluze de la Steaua au anuntat ca nu vor mai sustine echipa pana cand "FCSB" nu va redeveni "Steaua Bucuresti". DETALII AICI

Modifică setările cookies