Liga a II-a, in colaps! Unirea Slobozia se retrage in plin campionat si va juca de la anul in liga a treia! Anul trecut, Slobozia a jucat Play Off de promovare

Liga a II-a liga a doua Unirea Slobozia Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Februarie 2015, 19:59
Data actualizarii: Luni 16 Februarie 2015, 20:19

Falimentul fotbalului romanesc continua! Dupa ce Liga I s-a umplut de echipe aflate in insolventa, esalonul secund pare sa se afunde intr-o criza la fel de grea.

Echipele din cele doua serii ale ligii a doua se confrunta cu mari probleme financiare, iar Sageata Navodari a fost chiar sanctionata cu nu mai putin de 20 de puncte (DETALII AICI). Dupa Sageata, o alta echipa pare sortita caderii in liga a treia.

Potrivit Prosport.ro, situatia clubului Unirea Slobozia, formatie care anul trecut a jucat in Play Off-ul pentru promovarea in prima liga (insa care nu isi depusese oricum licenta) s-a agravat. Bugetul pe 2015 a fost redus mai intai la jumatate, schimbare care a declansat o reactie in lant la gruparea ialomiteana.

Ulterior acestei decizii, Unirea Slobozia s-a despartit de mai multi fotbalisti. Reducerile salariale nu au fost insa indeajuns pentru a salva clubul, astfel ca presedintele Constantin Prepelita a inaintat catre Consiliul Local un document prin care a solicitat retragerea echipei din campionat si reluarea activitatii in sezonul viitor (2015/2016).

Unirea Slobozia ar urma sa se inscrie in liga a treia din sezonul viitor si sa joace cu o echipa formata din fotbalisti creati la nivel local.

Unirea Slobozia se afla pe locul 7 in Seria 1 a ligii a doua, cu 21 de puncte acumulate pana acum.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!