Urmeaza statia Ovidiu Tonita, cu peronul pe partea dreapta :) Cel mai tare rugbyst roman, onorat de englezi la Cupa Mondiala

Urmeaza statia Ovidiu Tonita, cu peronul pe partea dreapta :) Cel mai tare rugbyst roman, onorat de englezi la Cupa Mondiala

Cupa Mondiala de Rugby e in plina desfasurare, iar stadioanele din Anglia sunt luate cu asalt la fiecare meci, indiferent ca joaca nationalele din insula Britanica ori Samoa sau Japonia. Pentru a celebra si promova totodata evenimentul si mai puternic, englezii au redenumit statiile de metrou din Londra.

Englezii au adoptat si ei idea luata de Primaria Capitalei cu finala Europa League din 2012, atunci cand statiile de metrou bucurestene au fost redenumite Falcao, Llorente ori Muniain.

Pentru a celebra Cupa Mondiala disputata chiar in tara lor, englezii   au redenumit si ei statiile de metrou ale Londrei, a treia cea mai mare metropola a Europei.

Iar printre legendarii Jonny Wilkinson, Jonah Lomu ori Os du Randt si-a facut loc si un roman. Desi poreclit "Autobuzul din Carpati", veteranul Ovidiu Tonita, rugbyst aflat la a cincea Cupa Mondiala, are si el aceasta onoare.

Ovidiu Tonita este unul dintre cei mai reprezentatiti rugbysti din istoria Romaniei. Flankerul in varsta de 35 de ani a jucat la prima Cupa Mondiala in 1999, pe cand avea doar 19 ani, iar acum a facut deplasarea pentru cel de-al cincelea astfel de eveniment din viata sa.

Tonita a inscris unicul eseu al Romaniei in meciul cu Irlanda, insa nu va mai putea juca in meciul urmator din cauza unei luxatii suferite la un deget.

Ovidiu Tonita a strans 72 de meciuri pentru reprezentativa Romaniei.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîţu: ”Cea mai bună opţiune pentru România este această coaliţie de guvernare”. Ce spune despre atacurile miniștrilor
BRAT
Modifică setările cookies